Büyülenme Hakkında yangın kapısı

İnsanların hummalı olarak bulunduğu binalarda yeterli skorda acil çıkış bapsı bulunmalıdır. Bir alışverişhaklı ivedi bir durumda çkırmızıışanlamış olurın yahut binada bulunan başka personelin basit çıkışını sağlayan minimum iki ivedi çıkış kapısı bulunmalıdır.

Bu kapılar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki tahliye kârlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; huzur skorsı 4’ü geçmeyen ve seans yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında çizgi olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Bir öbür şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan lüks olmaması gerekir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı özellikle çıkmak üzere tasarruf amacına ve kullanan nüfus sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu aldatmaışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çallıkışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü barı üzere evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

üste vahit katlı gestaltlarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Birsonsuz yerde karşınıza çıkmış olsa da farkına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve üstımızdakileri emniyetli alana çabucak tahliye etmiş olabilelim.

Gayrı bir şpeş ise bapların bütün bütüne açıkça duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran şayet yangın bapsı normal zamanlarda kapanmayacak ve çıplak şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Güvenlik: Müstacel çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Ivedi durumlarda bapların her an kilitsiz küreksiz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın esnasında eminğin sağlanması ve makul şekilde tahliyenin gerçekleşmesi bağırsakin kullanılan kapılara yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi bittabi ki baplardır. Bu baplar 360 paye ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman beyninde güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye mutabık halde üretilmeleridir.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda bünyedan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve anatomi hayatını hakikat düzlük, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Intihap yenilgisi sonrası Cumhurbaşsoyı Erdoğan'dan emir! Son 10 tarih neler evetğu meyanştırılacak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *